Om oss

Om oss

Vår syn på advokatyrket

En pålitlig rådgivare

Advokatfirman Kane har sin grund i det affärsjuridiska kunnandet tillämpat på bästa sätt för klientens räkning. Våra medarbetare låter nyfikenhet och lärande vara självklara redskap i arbetet.


Vi ser varje uppdrag som en ny utmaning, där vi inte väljer samma lösning för alla problem. Klientens behov avgör vilken juridisk rådgivning som krävs, och i de fall ett enkelt svar räcker, kommer vi aldrig krångla till det i onödan. Vi tror på att gå bortom mallen och ge skräddarsydd och anpassad rådgivning.

Historia

En ung firma med många år av erfarenhet

Firman är ung, men vår erfarenhet sträcker sig över många år. Flera av våra medarbetare har arbetat länge tillsammans och vi arbetar idag nära varandra och har en familjär stämning såväl internt som i förhållande till våra klienter, ja allra helst även med motparter och deras ombud.


Vi har erfarenhet att hantera allt från stora och komplexa ärenden till mindre ärenden och enstaka frågor som uppstår i en affärsverksamhet.

Hållbarhet

En firma för framtiden

I utvecklingen av vår verksamhet vill vi verka för en god livsmiljö för nuvarande och kommande generationer där vi har högt ställda ambitioner när det kommer till att värna om våra gemensamma resurser, vår planet och våra medarbetare. Som ett led i detta är vi partner till SOS Barnbyar samt stödjer på pro bono-basis andra organisationer och verksamheter som arbetar för samhällsnyttiga ändamål.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Kontoret